fredag 25 april 2008

TÄCKET




Nu är det äntligen klart,hoppas att svärmor blir nöjd.
Det är inte bra att ha för mycket på gång,inget blir ju klart.
Ha en bra dag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow är ju så fint.
Ett sånt vill jag oxå ha!
Kramen till dej.

Cicki sa...

Å vad snyggt det är. Verkligen tjusigt. Blir inte svärmo nöjd med det där då vet inte jag. Helt rätt att man ska inte ha för mycket på gång samtidigt. Det är nog där jag hamnat nu.

Anonym sa...

Hej! Vad fint det blev!! Grattis.

Anonym sa...

Tjusigt!

Bara skoleländet (!!?) är slut ska jag sätta mig och börja "montera ihop" mitt täcke, sängtäcke! Jag började skära i höstas, men så dog pappa och det blev så mycket annat, sen började vårterminen med matten och engelskan (pust), så då fanns det inte en sekund över... men nu har sy"anden" vaknat - å odlar"anden" och alla andra vår"andar"!
Å badrummet börjar man se slutet på, gummimassan påklissad igår! Jodå, man har gummiduk OCH gummimassa på väggar och golv! Sen kakel och klinkers. Sambogöra inför stundande helgdagar/långledighet.
Den som säger att "det man vill göra har man tid för" har inte riktigt rätt. Jag VILL sy, men det finns inte tid, mina dagar är för korta - eller så är jag för långsam, för trött, för oorganiserad, ja något fel måste det i alla fall vara på mig. För jag HINNER inte det jag vill! Fast, jag har ju mina gådagar å förståss, det glömde jag. Det tar oxå en massa tid!
Bodenhälsning
Lena