söndag 6 april 2008

EN TILL


Jag håller på å testar.Det här är en annan modell som var mycket enklare att sy.
Va tycks?

11 kommentarer:

Cicki sa...

Den var ännu snyggare, tycker jag. Har du gjort modellen själv?

Lena sa...

Själva modellerna är ju ganska enkla bara en rektangel som man rundar på sidorna, den kan man göra hur stor eller liten man vill,en liten sminkväska eller en stor väska. Jag behövde lite förklaring till att sy dit en dragkedja så att det blev snyggt,
så det har jag läst mig till.

Cicki sa...

Vad hittade du den beskrivningen. Jag har nämligen en väska på beställning där hon vill ha invändiga fickor med dragkedja. Hon ska ha den när hon åker utomlands och vill kunna lägga pass och pengar på ett tryggt sätt. Men jag vet inte hur jag ska få det snyggt.

Lena sa...

Jag fick låna en bok av en vän."Väskor och kassar" av Lise Bergene.Där finns det faktisk en beskrivning på fickor med dragkedja.Lycka till.

Anonym sa...

Vad fin den blev.
Har letat efter boken men inte lyckats hitta den. Är slutsåld på Adlibris.
Nu har jag fått lite tips. Kanske jag klarar av den när löparen är klar. "asg"
Kram från Gun-Britt

Lena sa...

Prue,va kul att du tycker dom blev fina.Tar med dom i dag så ni kan se.Den sista var mycket roligare och enklare att göra.Så den fixar du lätt.

Cicki sa...

Ursäkta att jag lägger mig i men Prue, har du kollat på Tradera. Där kan man hitta de mest underbara handarbetsböcker. Jag har själv köpt en hel drös med böcker om lapptäckesarbeten.

Anonym sa...

Det är bra att du lägger dej i Cicki. Jag är på Tradera varje dag och handlar alldeles för mycket tycker min plånbok, är mycket som jag köpt där. Men det var den boken som Lena lånat som jag bara vill ha. Var så mycket fint i den boken. Är nybörjare på lappteknik. Har en bra förebild som lär mej.

Cicki sa...

Tradera är livsfarligt för plånboken....:-)

Anonym sa...

Den var också jättefin!!! Vad du kan lilla mamma. När ska jag få privatlektioner i lappteknik då? :-)

Lena sa...

Helena det behövs koncentration och tålamod,men det har du redan frågan är om du har tid?